Massages Massage is een ervaring met jezelf, gegeven door een ander...

Shiatsu massage

Shiatsu massage

De extra dikke katoenen mat in de praktijk vormt zich heerlijk naar uw lichaam en geeft ruimte voor een krachtige of subtiele behandeling

Shiatsu massage is een Japanse vorm van herstellend lichaamswerk. Het omvat meer dan massage en is eigenlijk een levensstijl. De helende werking gaat uit van de masseur die zijn gewicht verplaatst op het ademhalingsritme van de cliënt. Bij een verstoorde balans zijn er punten op het lichaam verzwakt of gespannen. Shiatsu wordt letterlijk vertaald als “vinger druk”. Het maakt gebruik van drukken, kloppen, kneden, schudden, strekken en kalmeren. Shiatsu wordt uitgevoerd zonder olie en over de kleding heen.
Meer over Shiatsu Massages

Hotstone massage

De volle rijke warmte van lavastenen heeft iets magisch. De pure ontlading van stralende warmte omarmt u en voedt u

Deze oorspronkelijk Indiase rituele massage vindt u na haar ontstaan in diverse culturen terug. Lava stenen hebben een hoger metaalgehalte en blijven daardoor warmte uitstralen. Deze warmte blijft voor lange tijd in het lichaam en dit helpt u met ontgiften. In een vloeiende vorm van olie massage met hete en soms koude stenen biedt een goed uitgevoerde massage een unieke ervaring.

Meer over Hotstone massages

Hotstone massage
Stoelmassage

Stoelmassage

Even uw hoofd voorover te rusten leggen in een Massagestoel kussen, uw armen laten hangen, zucht…even echt loslaten…

De meest laagdrempelige massagevorm is de stoelmassage. Hij kan overal naar toe en zit fantastisch. Met drukpuntmassage worden uw bovenlijf, hoofd, handen en armen snel in ontspanning teruggebracht. Er wordt gebruik gemaakt van drukken, wrijven, schudden, kloppen, kneden en meer.

Stoelmassage is ook zeer geschikt als bedrijfsmassage.

Meer over stoel massages

Ontspanningsmassage

Een zachte en volle strijking glooit uw huid onder neutrale of geurende olie

De ontspanningsmassage is een energetische en subtiele massage. Langzame zachte strijkingen worden afgewisseld met kloppingen, wiegen of mogelijk met klank. Bespreek vooraf welke massagedruk u als prettig ervaart. U kunt tevens voorkeuren aangeven voor uw massage, aandacht voor voeten en kuiten of liever nek en hoofdspanningen? Langzame lange strijkingen brengen de connectie met het gevoelsleven terug.

Meer over ontspannings massages

Ontspanningsmassage
Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage is doorgaans een deelmassage maar kan ook als stevige massage toegepast worden op het gehele lichaam

Sportmassage is niet alleen voor sporters. Ook voor niet-sporters is een stevige sportmassage prettig bij vastzittende spieren.

Een goede sportmasseur luistert naar uw lichaam en past de behandeling hierop aan. Een sportmassage kan worden ingezet bij pijnlijke spieren of spanningsklachten en werkt mobiliserend en activerend.

Maak vastzittende spieren weer soepel en ontspan bij een stevige sportmassage.
Meer over sport massages

Klankschaal massage

De subtiele tonen van de kleine schaaltjes resoneren samen als een orkest van zachte klanken. Geniet van de wervelende trillingen en dompel u onder in een klankbad...

Klankschaal massage moet u ervaren om de impact op het bewustzijn te weten. Het stamt af van oude culturen en is een type heilzame therapie die gedurende meer dan 5000 jaar wijd en zijd gebruikt wordt in India. De klankschaal massage is gebaseerd op de oude wijsheid dat geluid een krachtig effect heeft op het menselijk lichaam.
Meer over klankschaal massages

Klankschaal massage
Aanhuis / Bedrijf

Aanhuis / Bedrijf

Prive, Paramedische ondersteuning, Blessure Preventie, Individueel Afgestemd.

Aan huis...

Heeft u acute of chronische klachten, herstelt u van blessures of heeft u individueel afgestemd maatwerk nodig?  Betaalbare & ervaren masseurs staan voor u klaar, dagelijks van  10:00 tot 23:00 uur.

Lees verder en boek online of SMS naar: 0642744368 uw adres, gewenste datum & tijd en wacht op het antwoord met beschikbaarheid.

Op de werkvloer...

Voor bedrijven is er Shiatsu en Stoelmassage. Deze laagdrempelige vormen van massage zijn uitermate geschikt ter preventie van ziekte en verzuim.

Met een team Shiatsu therapeuten voeren wij preventieve Shiatsu en Stoelmassages op locatie uit. De bedrijfsmassages vinden plaats zittend op de massagestoel. Of liggend op een Futon om spanningen makkelijk los te maken.

Meer over bedrijfsmassage