20150702_120011Klankschaal Massage

“Klankschaal massage moet u ervaren om de impact op het bewustzijn te weten.”

Klankschaal massage stamt af van oude culturen. Het is een type heilzame therapie die gedurende meer dan 5000 jaar wijd en zijd gebruikt wordt in India.
De klankschaal massage is gebaseerd op een oude wijsheid; geluid heeft een bijzonder krachtig effect op het menselijk lichaam.
Volgens Oosterse stromingen, worden ziekten veroorzaakt door een disharmonie tussen de organen, weefsels en cellen in het lichaam.

Iemand kan alleen maar een vrijer en creatiever leven leiden wanneer hij/zij in balans is met zichzelf en met zijn/haar omgeving.

Massage door middel van trillingen komt tegemoet aan de behoefte van het lichaam en komt terug in een harmonieuze toestand.
Dit wordt bewerkstelligd door zingende (Tibetaanse) schalen naast gespannen lichaamsdelen te plaatsen en ze vervolgens zachtjes of heel hard te raken of te strijken met een vilten hamer.

Deze technieken veroorzaken trillingen die geabsorbeerd worden door het lichaam. Vervolgens helpt de klank om vastgelopen energie los te laten komen, en op die manier worden de cellen herschikt tot ze hun originele vibratiestructuur aangenomen hebben.

Dit resulteert in een relaxerend, herstellend effect dat zowel helderheid en energie aan lichaam en geest verschaft. Klankschalen kunnen ook diepe verfrissing van de gedachten opwekken door de schalen hard en ritmisch aan te slaan.

Effect Klankschalen Massage

Klankopbuik
Een stevige sessie wordt soms aangeraden aan mensen die aan fysieke pijnen lijden zoals:
- Gewrichtspijnen
- Slecht functionerende organen
- Rugproblemen
- Gebrek aan energie

De techniek kan ook helpen bij het verlichten van emotionele aandoeningen zoals:
- Hyperactiviteit
- Angsten
- Vrees
- Zorgen
- Depressie
- Een laag zelfbeeld

Boek uw afspraak en ervaar de impact van een klankschaal massage.

Klankschaal Massage
€60
60 minuten
Klankschaal Massage
€90
90 minuten

Op een dons zachte ondergrond ervaart u een innerlijke reis door warme klanken en diepgaande tonen. De subtiele tonen van de kleine schaaltjes resoneren samen als een orkest van zachte klanken. Geniet van de wervelende trillingen van het klankbad'.