Welkom op mijn gastenboek.

Ik waardeer het zeer als u een review zou willen plaatsen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massage Jan Morks
Average rating:  
 11 reviews
 by Melisse

Jan heeft ervoor gezorgd dat ik geen blessure.heb gekregen tijdens de Roparun! Fantastisch elke keer mijn kuiten weer volledig los gemasseerd, weet duidelijk wat hij doet. Ik startte elke ronde pijnvrij. Daarnaast ook zeer goeie massage gegeven van nek en schouders. Zeker een aanrader, dankjewel Jan 🙂 ik hoop tot volgend jaar!

 by Edwin

Jan heeft zich op een fantastische manier ingezet voor ons Roparun team. Toen de benen van ons gingen protesteren heeft Jan ons letterlijk op de been gehouden door de lopers in steeds hele korte tijd een intensieve massage te geven. Dat we het zonder grote blessures allemaal van Parijs naar Rotterdam zijn gekomen is dus absoluut ook aan Jan te danken. Aanrader dus als je ontspannen en zonder zorgen wilt blijven hardlopen!

 by Helena

Zeer goede massages, voelt goed aan waar de klachten zitten en hoe deze te behandelen. Heerlijke omgeving dus echt een ontspannende ervaring! Echt een aanrader!

 by Marie-Louisa

Ben voor het eerst geweest voor een proefmassage om te kijken of dit aansluit bij mij. Het was erg ontspannen. Professionele en goede masseur. Ik kom zeker vaker!

 by Colinda

Hoi Jan, ik voel me weer een stuk beter na de massage. Veel minder last van mijn nek en mijn been gaat ook goed! Dankjewel, ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld.

 by Arthur

Echt enorm bedankt Jan!! WOW Jan wat een gouden handen heb jij! Echt nog nooit zo'n goeie massage gehad. Hoe doe je zoveel in een uur? Elk geval als ik langs je rijd kom ik vaker Jan, echt zeer onder de indruk, voor me gevoel weeg ik echt 20 KL lichter LOL BOEK DEZE GAST!

 by Melanie

Jan raad ik iedereen aan. Hij neemt de tijd en luistert goed naar jouw lichaam.

 by Chris Nederhorst

Geweldige masseur die precies de juiste plaatsen los weet te maken. Jan, bedankt!

 by Anne

Jan is de beste masseur die ik ken en prettig en vertrouwd in de omgang. Elke maand vaste prik. Superfijn dat hij altijd intuitief lijkt aan te voelen wat je nodig hebt- het is altijd toch een beetje vervelend om bij een masseur aan te geven als je iets niet zo fijn vindt, het te hard / snel is etc., voor velen vast herkenbaar, meestal houd je je mond en kom je nooit meer terug 😉 Jan echter heeft magic hands. Diepe ontspanning. Aanbevolen!

 by Carla

Voor iedereen een echte aanrader! Of je komt voor een ontspannende massage of gerichte therapeutische massage, het kan allemaal. Zelf zou ik iedereen met specifieke klachten adviseren om eens een massage te proberen bij Jan. Heb je veel last van stress, hormonen, hoofdpijn en ga zo maar door. Jan kan je zeer zeker helpen om weer volledig in balans te komen. 100% het aanbevelen waard.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»