Massage aan huis...

In Zuid Holland dagelijks 10:00 - 23:00

Keuze uit:

  1. Krachtige Sportmassage, voor sporters, herstel van blessures, algemene stijfheid, krachtige aanpak.
  2. Subtiele  massage, voor hoog gevoeligen, diepe ontspanning, langzame stijkingen.
  3. Japanse Shiatsu, kan zowel subtiel als krachtig zijn bij chronische aandoeningen, hormoonschommelingen, hoofdpijn, uitputting, RSI-, Rug- nek en schouterklachten.
  4. Verkwikkende Stoelmassage, bij hoofdpijn, nekklachten. Diepe snelle ontspanning van de armen en handen. Bijzonder geschikt als paramedische ondersteuning, voor zwangere vrouwen, buitenlocaties  en wellness thema's.  
Duur:
 
  • 60 min. 60,-
  • 90 min. 80,-

2 personen op 1 adres:

  • 2 x 60 min. 100,-

Massage-aanhuis

 
 

 Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage wordt steeds vaker toegepast. Meer werkgevers zien de grote voordelen van bedrijfsmassage.
Voor bedrijven is er Shiatsu en Stoelmassage. Deze laagdrempelige vormen van massage zijn uitermate geschikt ter preventie van ziekte en verzuim.

P1020891

“Dat is gunstig voor uw zorgpremie!”

Met een team opgeleide ZZP Shiatsu therapeuten voeren wij preventieve Shiatsu en Stoelmassage op locatie uit.
Per uur kunnen wij 3 tot 4 personen behandelen. De behandelingen vinden plaats zittend op de massagestoel. Of liggend op een Futon om spanning makkelijk los te maken.

Voordelen Bedrijfsmassage:

De voordelen van bedrijfsmassage zijn groot. Het reset de hele cognitieve samenwerking. Tijdens de Shiatu of stoelmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en eventuele (energie-) blokkades opgeheven. De zuurstoftoevoer naar de hersenen wordt bevorderd. De afvoer van afvalstoffen gestimuleerd.

“Na de massage voelt u zich ontspannen, helder in het hoofd en heeft u meer energie!”

De bedrijfsmassages worden over de kleding heen gegeven. Daardoor zijn deze massagevormen laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Ook voor zwangere vrouwen is er een passende massage. De stoelmassage biedt voldoende ruimte voor de buik.

Let op! Tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap is een aangepaste behandeling noodzakelijk.

 

Bedrijfsmassage Fiscaal aftrekbaar

Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar. Voor Nederlandse bedrijven is er een gunstige regeling. Wanneer er aan een aantal voorwaarden voldaan wordt, mag de werkgever alle kosten in mindering brengen op de loonbelasting.

Dit kan middels de werkkosten regeling, maar ook middels een Arboplan. Het Arboplan is officieel een verplichting voor elk bedrijf dat met personeel werkt. Het is mogelijk om naast de 1,2 % werkkosten regeling de massage als secundaire arbeidsvoorwaarde op te nemen in het Arboplan.

Middels deze administratieve en fiscale constructie word zo een extra aftrekpost gecreëerd. Wij werken samen met Arbodienst Trendel ter ondersteuning voor alle benodigde aanpassingen in uw actuele Arboplan.

Kosten bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage kost tijd en geld. Maar deze investering verdient u nog terug. De oosterse geneeskunde staat bekend om haar efficientie. De grote voordelen komen later. Uw werknemers hebben ondertussen meer energie, zijn beter geconcentreerd, reageren alert en presteren beter.

Ook op de langere termijn zijn de voordelen duidelijk merkbaar.
Uw werknemers zijn fitter, gezonder, gemotiveerder en evenwichtiger. Preventieve kennis neemt onderling toe, ziekteverzuim daalt!

Boek vandaag nog uw bedrijfsmassage

Boek vandaag nog voor uw team bedrijfsmassage en ervaar de individuele aanpak.

Heeft u vragen over de bedrijfsmassage? Neem contact op voor meer informatie of kijk op massageworks.eu

Office Worker Getting Back Massage at Work

'Dus die kosten voor massage zijn als bedrijf aftrekbaar van de belasting?' Jazeker..!

Aan huis / Bedrijf Incl. btw / Ex. btw
€60
per 60 minuten